Vakuumsug for montage af vinduer og paneler

JLM teknik og Wood's Powr-Grip.

JLM teknik har forhandlet Powr-Grip siden 2007 og båndene imellem os, er i årenes løb kun blevet stærkere. Vi har sat os det mål, at vi vil de bedste på området. Vi vil være de bedste i Europa til at rådgive dig om køb af nyt vakuumsug og tilbehør, og vi vil være de bedste til at servicere og reparere Powr-Grip. Det betyder:

Se vores udvalg af Powr-Grips

 • Transportvogn_Powr_Grip
  Dolly: Vogn til MRT411 eller MRT81
  Kompaktvogn for transport af vakuumsug, med 10" dæk og en egenvægt på 15kg. Dollyvognens mål er en bredde på 64cm, en længde på 57cm og en højde på 36cm. Vognen passer til ...
  3.995,00 kr. Bestil
 • krone
  Vakuumåg op til 250kg. Model Krone I
  Danskproduceret, brugervenligt løfteåg for løft af vandrette og lodrette plader/vinduer. Trykluftdrevet vakuumåg med 4 stk. 9" (23cm) sugekopper. Model Krone I er med Rotation 2* 90° 250kg. og...
  Forhør om pris Bestil
 • MRT411LDC3-1
  MRT411 320kg. Edderkoppen
  Wood’s Powr-Grip MRT411 320kg (maksimal belastningskapacitet), en bestseller med 90° manuel tilt og 360° manuel rotation. Monteret med 4 stk. 11" glassugekopper. Specifikationer: – 57kg (egen ...
  Forhør om pris Bestil
 • P11104DC3-6
  Fire på stribe 320kg.
  Wood’s Powr-Grip fire på stribe 320kg (maksimal belastningskapacitet), en bestseller med 90° manuel tilt og 180° manuel rotation. Monteret med 4 stk. 11" glassugekopper. Specifikationer: – 44...
  Forhør om pris Bestil

Wood's Powr-Grip

Wood’s Powr-Grip er en familieejet amerikansk virksomhed beliggende i staten Montana, få kilometer fra nationalparken Yellowstone.

I 1947 åbnede Howard Wood’s Auto og efter mange års frustrationer med at holde små motorventiler, designede og byggede Howard i 1960erne den første ventilholder. Den bestod, groft sagt, af en lille fjedervirkende vakuumpumpe monteret i et træhåndtag, der i enden var monteret med en lille sugekop, der kunne ansuges på den flade overflade af motorventilen.

En god ven til Howard, der var glarmester, foreslog at Howard skulle bygge en håndsugekop til håndtering af glas. Herefter udviklede Howard en håndsugekop med vakuumindikator, der advarede brugeren mod vakuumtab. Ved vakuumtab var det også muligt, at gendanne vakuum uden at bryde sugekoppens greb i glasset. Det varede ikke længe før at hele glasindustrien noterede sige Howard’s opfindelse, og Howard kunne i 1964 stifte virksomheden Wood’s Powr-Grip.

I slutningen af 1960erne udviklede og patenterede Howard et batteridrevet vakuumsug, der kunne monteres i en kran. Dette vakuumsug kunne løfte 270 kg. Dette var begyndelsen på de vakuumsug vi kender i dag, fra Wood’s Powr-Grip.

Wood’s Powr-Grip er siden vokset sig meget stor og er i dag vel nok verdens største producent af håndsugekopper og vakuumsug for montering af glas og paneler.

Wood’s Powr-Grip ejes stadigvæk af den fantastiske familie Wood og har nogle meget dedikerede medarbejdere.

Skal din virksomhed bruge en ny kran?

Vi har gjort det lettere for dig, at få et tilbud på en kran: Når du har udfyldt formularen, så kontakter vi dig med et skræddersyet tilbud.

kranformular_popup_jlm_teknik