JLM_teknik_logo

Vakuumsug for montage af vinduer og paneler

Se vores udvalg af Powr-Grips

JLM teknik og Wood's Powr-Grip.

JLM teknik har forhandlet Powr-Grip siden 2007 og båndene imellem os, er i årenes løb kun blevet stærkere. Vi har sat os det mål, at vi vil de bedste på området. Vi vil være de bedste i Europa til at rådgive dig om køb af nyt vakuumsug og tilbehør, og vi vil være de bedste til at servicere og reparere Powr-Grip. Det betyder:

Forskellige løfteopgaver

Wood's Powr-Grip

Wood’s Powr-Grip er en familieejet amerikansk virksomhed beliggende i staten Montana, få kilometer fra nationalparken Yellowstone.

I 1947 åbnede Howard Wood’s Auto og efter mange års frustrationer med at holde små motorventiler, designede og byggede Howard i 1960erne den første ventilholder. Den bestod, groft sagt, af en lille fjedervirkende vakuumpumpe monteret i et træhåndtag, der i enden var monteret med en lille sugekop, der kunne ansuges på den flade overflade af motorventilen.

En god ven til Howard, der var glarmester, foreslog at Howard skulle bygge en håndsugekop til håndtering af glas. Herefter udviklede Howard en håndsugekop med vakuumindikator, der advarede brugeren mod vakuumtab. Ved vakuumtab var det også muligt, at gendanne vakuum uden at bryde sugekoppens greb i glasset. Det varede ikke længe før at hele glasindustrien noterede sige Howard’s opfindelse, og Howard kunne i 1964 stifte virksomheden Wood’s Powr-Grip.

I slutningen af 1960erne udviklede og patenterede Howard et batteridrevet vakuumsug, der kunne monteres i en kran. Dette vakuumsug kunne løfte 270 kg. Dette var begyndelsen på de vakuumsug vi kender i dag, fra Wood’s Powr-Grip.

Wood’s Powr-Grip er siden vokset sig meget stor og er i dag vel nok verdens største producent af håndsugekopper og vakuumsug for montering af glas og paneler.

Wood’s Powr-Grip ejes stadigvæk af den fantastiske familie Wood og har nogle meget dedikerede medarbejdere.

kranformular_popup_jlm_teknik

Skal din virksomhed bruge en ny kran?

Prøv JLM tekniks nye kranformular

jlm_teknik_logo