Letløbende Alu-Kraner

Vi gør din hverdag lettere - det' et løft'!

JLM teknik har gennem årene udviklet eget letløbende Alu-Kran system, og har i dag, måske et af markedets bedste systemer. 
Kransystemet er let at montere i loft, spær eller på søjler.

Fordele ved JLM kransystem:

  • Kvalitetsprodukt produceret i Danmark med op til 5 års garanti.
  • Utrolig let at montere for montørerne.
  • Kransystemet boltes sammen under montage. Der skal ikke svejses under montagen.
  • Kransystemet kan nemt udvides eller flyttes.
  • Alle bogievogne, løbekatte og kabelslangevogne er med rustfrie kuglelejer og POM hjul.
  • Kører utroligt let og er meget støjsvag. Der kræves ikke køremotor i anlægget.
  • Letløbende Alu-Kraner fra 50 til 1500 kg.

JLM teknik er dansk kvalitet og service på højt niveau.

Vi vil gerne give dig den bedste kranløsning på markedet, og det er uden tvivl vores Letløbende Alu-Traversanlæg.

Mange er af den opfattelse, at en søjlesvingkran er både billig og en rigtig god løsning. Men sandheden er måske en anden. Vi oplever tit at prisen på et Letløbende Alu-Traversanlæg nødvendigvis ikke er dyrere. Skal der så laves et fundament ved en lidt større svingkran, så ved vi at det er forbundet med store omkostninger. Måske tager montagen af et letløbende Alu-Traversanlæg nogle flere timer end en søjlesvingkran, men resultatet er betydelig bedre. Med et letløbende Alu-Traversanlæg, kan operatøren let bevæge emnet i x og y retning i hele det letløbende Alu-Travers anlægs arbejdsområde. Med en søjlesvingkran dækker den typisk et område på 270 grader om søjlen og jo tættere operatøren kommer på søjlen med sit løft, jo mere besværligt er det at dreje udlæggerarmen omkring søjlen. 

JLM teknik vil til enhver tid anbefale et letløbende Alu-Traversanlæg. Det giver større fleksibilitet og udvidelsesmuligheder. 
Vi ved, det er det bedste anlæg og med meget høj kvalitet, derfor giver vi op til 5 års garanti på vores letløbende Alu-Traversanlæg. Dansk kvalitet i særklasse.

Skal din virksomhed bruge en ny kran?

Vi har gjort det lettere for dig, at få et tilbud på en kran: Når du har udfyldt formularen, så kontakter vi dig med et skræddersyet tilbud.

kranformular_popup_jlm_teknik