JLM_teknik_logo

Løftevogne

Hos JLM teknik forhandler vi løftevogne fra det anerkendte mærke Newton. Newton er kendt for deres funktionelle designs med sikkerheden i fokus. Vognene er udviklet så de kan bruges til at løfte mange typer emner og materialer. Derudover er de udviklet i kvalitets materiale, så de på den måde kan anvendes i stort set alle industrier.

En løftevogn fra JLM teknik

Vores løftevogne er udviklet med henblik på at være lette at styre samt at rengøre. De kraftfulde løftevogne er designet af eksperter, med fokus på at gøre arbejdet lettere og mere sikkert. De er robust bygget og lavet til at løfte forskellige typer af emner og materialer.

Vognene er også designet til at løfte emner og materialer i forskellige vægtklasser. Der er mulighed for at vælge vogne, der kan løfte op til 50 kg. Nogle kan endda løfte helt op til 250 kg.

Newton løftevogne

Newton løftevogne kan nemt tilpasses til at kunne løfte rigtig mange forskellige ting.

Om Newton løftevogne

En løftevogn er et løftebord, som kan transporteres. En løftevogn bruges for eksempel til at løfte kasser eller andet materiale op i en ønsket højde, som kan gøre en arbejdsproces mere ergonomisk.

For eksempel kan man bruge en løftevogn til plukning fra reoler, opfyldning på reoler, løft til/fra maskiner eller arbejdsborde.

Hos JLM teknik forhandler vi Newton løftevogne, som er svensk og i meget god kvalitet. Disse løftevogne fra Newton kan bruges til alle typer af industrier, de er nemme at styre og nemme at rengøre.

Løftevognene er fleksible og kan derfor bruges på meget lidt plads. De er meget stabile og kan løfte op til 250 kg.  Løftevognene kører på batteri, så de er nemme at tage med rundt og de har en lang batteritid. De er fremstillet i rustfrit stål og kan modstå kemikalier.

Vi forhandler 11 forskellige løftevogne, som er i forskellige størrelser og med forskellige løfte kapaciteter. Den mindste og billigste løftevogn har en lastplade på 1450 mm og kan løfte max 50 kg. Den største og dyreste løftvogn vi forhandler har en lastplade på 1735 mm og kan løfte op til 250 kg.

Vi forhandler også diverse tilbehør og udstyr til vores Newton løftevogne. Du finder blandt andet bomme med kroge, lastplader og meget andet. 

Derimellem kan du vælge løftevogne som kan løfte:

  • 70 kg med en løfteplade på enten 1535 mm eller 1735 mm
  • 100 kg med en løfteplade på 1535 mm, 1735 mm eller 2035 mm.
  • 150 kg med en løfteplade på enten 1535 mm, 1735 mm eller 2035 mm.
kranformular_popup_jlm_teknik

Skal din virksomhed bruge en ny kran?

Prøv JLM tekniks nye kranformular

jlm_teknik_logo