Løftevogne

Hos JLM teknik forhandler vi Newton løftevogne fra den anerkendte svenske producent Hallins, der blev grundlagt i Stockholm i 1922. Newton er kendt for deres funktionelle designs med sikkerhed og ergonomi i fokus. Vognene er udviklet så de kan bruges til at løfte mange forskellige typer emner og materialer. Derudover er de udviklet i kvalitetsmaterialer, så de på den måde kan anvendes i stort set alle industrier, og er driftsdygtige i mange år.

Løfte- og flytteopgaver er nogle af de hyppigst forekommende opgaver inden for rigtig mange brancher og i stort antal dagligt rundt omkring på arbejdspladserne. Ligeledes er løfte- og belastningsskader også nogle af de hyppigst forekommende hos medarbejdere, og særdeles omkostningsfuld for arbejdsgiverne.

Med en Newton løftevogn gør du opgaven let, sikker, ergonomisk og økonomisk. Se også vores store udvalg af tilbehør til Newton løftevogne, der bl.a. omfatter lastplader, gaffelprofiler, dobbeltdorne og bom med krog.

En løftevogn fra JLM teknik

Vores løftevogne er udviklet med henblik på at være brugervenlige, ergonomiske samt lette at vedligeholde og rengøre. De kraftfulde løftevogne er designet af eksperter, med fokus på at gøre arbejdet lettere og mere sikkert. De elektriske løftevogne er robust bygget, og produceret til at løfte forskellige typer af emner og materialer.

Vognene er også designet til at løfte emner og materialer i forskellige vægtklasser. Der er mulighed for at vælge løftevogne, der kan løfte op til 50 kg. Nogle kan endda løfte helt op til 250 kg.

Se vores udvalg af løftevogne

 • Newton_løftevogn
  Løftevogn med hvid lastplade Højde 1535mm 250kg.
  Den ekstrem brugervenlig svenskproduceret løftevogn, som er designet ud fra de professionelle krav til fleksibilitet og funktion til de rigtig tunge løft, passer til de fleste miljøer og industrier...
  69.546,00 kr. Bestil
 • Newton_løftevogn
  Løftevogn med hvid lastplade Højde 1735mm 150kg.
  Den ekstrem brugervenlig svenskproduceret løftevogn, som er designet ud fra de professionelle krav til fleksibilitet og funktion, passer til de fleste miljøer og industrier. Den har elektrisk hæve/...
  31.998,00 kr. Bestil
 • Newton_løftevogn
  Løftevogn med hvid lastplade Højde 2035mm 100kg.
  At arbejde effektivt betyder at arbejde sikkert og komfortabelt. Den ekstrem brugervenlig svenskproduceret løftevogn, som er designet ud fra de professionelle krav til fleksibilitet og funktion, har ...
  33.860,00 kr. Bestil
 • Newton_løftevogn
  Løftevogn med hvid lastplade Højde 1450mm 50kg.
  Ekstrem brugervenlig svenskproduceret løftevogn. Hæve/sænkebevægelse er elektrisk og justerbar i hastighed. Den er meget velegnet til små og trænge rum. Løftevognen har en ON/OFF knap, batteri...
  18.812,00 kr. Bestil

Tilbehør til løftevogne

 • Bom_med_krog
  Bom med krog. Newton 250
  Bom med krog. Passer til Newton 250...
  11.734,00 kr. Bestil
 • dorn
  Enkelt dorn Ø50 længde 530mm. Newton 70-100-150
  Enkelt dorn Ø50 længde 530 mm. Passer til Newton 70-100-150....
  2.460,00 kr. Bestil
 • Lastplade
  Hvid Lastplade. Newton 70-100-150-250
  Lastplade til Newton 70-100-150-250....
  2.012,00 kr. Bestil
 • Lastplade
  Hvid Lastplade. Newton 50
  Lastplade til Newton 50....
  1.714,00 kr. Bestil

Newton løftevogne

Newton løftevogne kan nemt tilpasses til at kunne løfte rigtig mange forskellige ting.

Over halvdelen af arbejdsrelaterede helbredsproblemer opstår som følge af overbelastning af muskler, knogler og/eller bindevæv, der samlet går under betegnelsen MSD. Det anslås at over 40 millioner arbejdere i EU er ramt af MSD. Skader i denne kategori koster arbejdsgiverne op imod en halv milliard euro årligt. Newton løftevogne forebygger og forhindrer et stort antal af disse belastningsskader i og med at belastningen fjernes fra mennesket til maskinen. Newton løftevogne på arbejdspladser, hvor hyppige løft og transport af materialer forekommer, er en sikker investering, der vil give synligt afkast i form af færre sygedage og bedre arbejdsmiljø.  

Om Newton løftevogne

En løftevogn er et løftebord, som kan transporteres. En løftevogn bruges for eksempel til at løfte kasser eller andet materiale op i en ønsket højde, som kan gøre en arbejdsproces mere ergonomisk.

For eksempel kan man bruge en løftevogn til plukning fra reoler, opfyldning på reoler, løft til/fra maskiner eller arbejdsborde.

JLM teknik er officiel forhandler af Newton løftevogne fra den svenske topproducent Hallins. Disse løftevogne fra Newton kan bruges til alle typer af industrier, de er nemme at styre og nemme at rengøre.

Løftevognene er fleksible og kan derfor bruges på meget lidt plads. De er meget stabile og kan løfte op til 250 kg.  Løftevognene kører på batteri, så de er nemme at tage med rundt og de har en lang batteritid. De er fremstillet i rustfrit stål og kan modstå kemikalier.

Vi forhandler 11 forskellige løftevogne, som er i forskellige størrelser og med forskellige løftekapaciteter. Den mindste og billigste løftevogn har en lastplade på 1450 mm og kan løfte max 50 kg. Den største og dyreste løftvogn vi forhandler har en lastplade på 1735 mm og kan løfte op til 250 kg.

Newton løftevogne er opbygget via et modulsystem, der er specialudviklet til at håndtere forskellige materialetyper og vægtbelastninger:
• platform/lastplade
• bom med krog
• gaffel
• klemme og drejeaggregat
• ramme for EU standardklasser
• kundetilpasset anordning

En Newton løftevogn er specialudviklet og designet med henblik på det effektive løft, og med det formål at lette arbejdsdagen for millioner af ansatte. Brugervenlighed og sikker betjening er i højsædet, hvilket bl.a. kommer til udtryk i form af et lettilgængeligt håndtag og skridsikre hjul.

Vi forhandler også diverse tilbehør og udstyr til vores Newton løftevogne. Du finder blandt andet bomme med kroge, lastplader og meget andet. 

Derimellem kan du vælge løftevogne som kan løfte:

 • 70 kg med en løfteplade på enten 1535 mm eller 1735 mm
 • 100 kg med en løfteplade på 1535 mm, 1735 mm eller 2035 mm.
 • 150 kg med en løfteplade på enten 1535 mm, 1735 mm eller 2035 mm.

Skal din virksomhed bruge en ny kran?

Vi har gjort det lettere for dig, at få et tilbud på en kran: Når du har udfyldt formularen, så kontakter vi dig med et skræddersyet tilbud.

kranformular_popup_jlm_teknik