Powr-Grip vakuumsug

Derfor skal du vælge JLM teknik:

JLM teknik har forhandlet Powr-Grip siden 2007, og er forhandler af produktet i hele Europa. Vi sælger ikke kun produkterne. Vi er der også når du har spørgsmål omkring løsninger, men vigtigst af alt: Vi er der også, når du har problemer og har brug for support eller service.

Kort sagt, så er JLM teknik Wood’s Powr-Grip forlængede arm i Europa. Vi har valgt at være lagerførende med de mest gængse modeller og reservedele hertil. Vi ved hvor vigtigt det er, at har man købt et vakuumsug, tilbehør eller reservedele, har man brug for det hurtigt.

Tag et kig på de forskellige modeller vi har valgt. Der er helt sikkert en der passer dig – ellers kontakt os, så hjælper vi gerne med en løsning.

Derfor skal du vælge Powr-Grip:

Alle vakuumsug vi har valgt som standard, og hvor der er mere end én sugekop, er altid med to-kreds vakuumsystem. Det betyder at hvis der er utæthed i én kreds, vil du få en alarm, både visuelt og akustisk. Den anden kreds vil stadigvæk være intakt, men du kan nu sikkert få din byrde ned på et sikkert underlag.

Alle vakuumsug er forsynet med “pust” funktion i sugekopperne. Det betyder at når du skal afstille emnet, “blæses” der luft retur i sugekoppen, så den hurtigere slipper emnet og det er dermed ikke nødvendigt at “ruske” emnet af, eller med et redskab løfte op i sugekopperne.

Powr-Grip vakuumsug er utrolig fleksible og med masser af udvidelsesmuligheder i form af tilbehør, så de nemt kan tilpasses opgaven. 

For at holde egenvægten nede, er mange af vakuumsugene fremstillet i aluminium. Som eksempel kan nævnes, at egenvægten på en Fire på stribe (P11104) kun er 44 kg.

Vakuumsugene er alle batteridrevet.

Alle DC3 modeller er med Intelli-Grip, der er det nyeste fra Powr-Grip. Inspirationen til dette, har man hentet fra bilindustrien. Med Intelli-Grip får man:

  • Automatisk test af vakuumsystemet.
  • Konstant overvågning af batteriet.
  • Display med masser af oplysninger og indstillinger. Her kan nævnes: Ændre sprog, få fejlkoder, se antal af start og meget mere.
  • Intelli-Grip Appen, der kan downloades til mobil telefonen og giver en masse muligheder med telefonen.

 – og alt dette er kun begyndelsen.

Skal din virksomhed bruge en ny kran?

Vi har gjort det lettere for dig, at få et tilbud på en kran: Når du har udfyldt formularen, så kontakter vi dig med et skræddersyet tilbud.

kranformular_popup_jlm_teknik