JLM_teknik_logo
Søg
Close this search box.

Løfteåg

JLM teknik har et standardprogram af løfteåg. Finder du ikke et løfteåg der passer til din opgave, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har den viden og ekspertise der skal til for at løfte din opgave.

JLM teknik_løfteåg_illustration

Løfteåg

BLUEline: Rulleløfter, glassug, pladeløfter, løftehandske, sakseåg og specialhåndtering

Vakuumåg og skinnesystem tilpasset din virksomheds behov

JLM teknik har gennem tiden fremstillet mange forskellige variationer af vakuumåg. Vi foretrækker at lave dem trykluftdrevet, det vil sige med ejektor. Der er mange fordele ved denne type. Vi kan her nævne meget hurtig ansugning af emnet. Vi blæser luften retur og ud gennem sugekopperne, det betyder at sugekoppen hurtigt slipper emnet. Der er også den fordel, at systemet er utrolig let at reparere og vi anvender kun standardprodukter, der er tilgængelige overalt. Ved at anvende ejektor opnår man også meget lav egenvægt på vakuumåget, en stor fordel når der skal vælges elektrisk talje og kran.

Mange er af den opfattelse, at dette er meget energikrævende, men her har JLM teknik udviklet et system vi kalder “Sparekit”. For ganske få penge kan dette tilkøbes til alle vores vakuumåg. Systemet går i sin enkelthed ud på, at der kun bruges trykluft, når der ansuges og der skal afstilles.

Vi har udviklet en serie af forskellige glassug og pladeløfteåg. Mange af disse modeller, kan danne udgangspunkt for specielløsninger.

Vi lever naturligvis op til europæiske sikkerhedsstandarder, og vakuumåget er helt sikkert at bruge. Inden hvert løft har operatøren mulighed for at se, hvornår der er dannet tilstrækkeligt vakuum til det aktuelle løft. Sådan sikrer du bedst dine medarbejdere og dit materiel mod skader. JLM tekniks vakuumåg er meget brugervenligt og kræver minimalt vedligehold.

Skal din virksomhed bruge en ny kran?

Vi har gjort det lettere for dig, at få et tilbud på en kran: Når du har udfyldt formularen, så kontakter vi dig med et skræddersyet tilbud.

kranformular_popup_jlm_teknik