JLM_teknik_logo
Søg
Close this search box.

Sikkerhed, regler og love

REGLER OG LOVE

På denne side findes der enkelte retningslinjer og link for brug og anvendelse af tekniske hjælpemidler

Brug af tekniske hjælpemidler

Truck monteret Vakuum anlæg

Maskinerne skal være konstrueret og fremstillet således, at den i punkt 1.3.1. krævede stabilitet er sikret, når de er i drift og ude af drift, herunder i alle transport-, monterings- og afmonteringsfaserne, under forudsigelige svigt og ligeledes under prøverne, når disse udføres i overensstemmelse …

Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 561 af 24. juni 1994

4.1.2.1. Risici i forbindelse med manglende stabilitet

Maskinerne skal være konstrueret og fremstillet således, at den i punkt 1.3.1. krævede stabilitet er sikret, når de er i drift og ude af drift, herunder i alle transport-, monterings- og afmonteringsfaserne, under forudsigelige svigt og ligeledes under prøverne, når disse udføres i overensstemmelse med brugsanvisningen. Med henblik herpå skal fabrikanten eller dennes i Fællesskabet etablerede repræsentant anvende de relevante kontrolmetoder; for så vidt angår navnlig selvkørende industritrucks med en løftehøjde på over 1,80 m skal fabrikanten eller dennes i Fællesskabet etablerede repræsentant, foretage en stabilitetsprøvning på et prøvningsplan eller en lignende afprøvning af hver trucktype eller sørge for, at en sådan afprøvning foretages.

Læs i øvrigt: Indretning af tekniske hjælpemidler

Arbejdstilsynet_logo
Arbejdstilsynet
Dansk_Standard_logo
Dansk Standard
Standardisation_internal_market
Standardisation in the internal market

Skal din virksomhed bruge en ny kran?

Vi har gjort det lettere for dig, at få et tilbud på en kran: Når du har udfyldt formularen, så kontakter vi dig med et skræddersyet tilbud.

kranformular_popup_jlm_teknik