JLM_teknik_logo
Søg
Close this search box.
Vi holder ferielukket i uge 30. Ved akutte opgaver, kontakt service: 23 33 43 52

Om JLM teknik

JLM teknik er en 100 % danskejet virksomhed, der er blandt de mest anerkendte leverandører af kraner, løfteudstyr og håndteringsløsninger til dansk industri.

Vi har siden grundlæggelsen i 1997, udelukkende haft fokus på dette område og altid været overbevist om, at godt arbejdsmiljø og ergonomi er vigtigt for både medarbejdere og virksomheden. Med valg af den rigtige løsning, opnår både medarbejdere og virksomheden resultater, der er til gavn for både vores samfund og økonomi.

Historie

Vi gør din hverdag lettere
– det er et løfte!

JLM teknik har specialiseret sig i udstyr til løsning af alle typer af løfte- og håndteringsopgaver til industrien. Udstyr, der overordnet har ét formål – at gøre arbejdsgangen, arbejdet og hverdagen lettere ude i din virksomhed – uanset branche.

Vi har en række standardprodukter, der er tilpasset udfordringerne og behovet i de fleste virksomheder. Dertil kommer at vi selvfølgelig også skræddersyer løsninger tilpasset helt specifikke behov. Vi flytter hele tiden grænsen for, hvad der er teknisk muligt, og vi står også klar til at løse udfordringer i din virksomhed.

Med JLM teknik har du mulighed for at få løst opgaven – fra idé til færdig implementering af løsning. Med andre ord, har du med JLM teknik kun brug for én leverandør.

Vi kommer gerne uforpligtende ud i din virksomhed, hvor vi sammen kan gennemgå opgaven.

JLM teknik har i dag 25 medarbejdere fordelt på vores hovedafdeling i Hobro samt vores afdeling i Greve på Sjælland. Fra disse to afdelinger sikrer vores team af servicemontører, at vi kan rykke hurtigt ud med en landsdækkende og kompetent service.

JLM_teknik_logo

Medarbejdere

Bogholderi? Salg? Lager? Find den rette kontaktperson her.

JLM_teknik_medarbejdere

Landsdækkende service

Trænger dit løfteudstyr til et tjek? Vi har velassorterede servicebiler, som kører ud til alle dele af Danmark og vi kan reparere dit løfteudstyr på stedet.

JLM_teknik_landsdækkende_service

Skal din virksomhed bruge en ny kran?

Vi har gjort det lettere for dig, at få et tilbud på en kran: Når du har udfyldt formularen, så kontakter vi dig med et skræddersyet tilbud.

kranformular_popup_jlm_teknik