Om JLM teknik

JLM teknik er en 100% dansk ejet virksomhed, der er blandt de mest annerkendte leverandører af kraner, løfteudstyr og håndteringsløsninger til dansk industri. Vi har siden starten i 1997, udelukkende haft fokus på dette område og altid været overbevist om, at godt arbejdsmiljø, ergonomi er vigtigt for både medarbejdere og virksomheden. Med valg af den rigtige løsning, opnår både medarbejdere og virksomhedens resultater, der er til gavn for både vores samfund og økonomi.

Historie

Vi gør din hverdag lettere
– det er et løfte!

JLM teknik har specialiseret sig i udstyr til løsning af alle typer af løfte- og håndteringsopgaver til industrien. Udstyr, der overordnet har ét formål – at gøre arbejdsgangen, arbejdet og hverdagen lettere ude i din virksomhed, uanset branche.

Vi har en række standardprodukter, der er tilpasset udfordringerne og behovet i de fleste virksomheder. Dertil kommer, at vi selvfølgelig også skræddersyr løsninger tilpasset helt specifikke behov. VI flytter hele tiden grænsen for, hvad der er teknisk muligt, og vi står også klar til at løse udfordringer i din virksomhed.

Med JLM teknik har du mulighed for at få løst opgaven fra ide´ til færdig implementering af løsning, med andre ord, har du med JLM teknik kun brug for en´ leverandør.
Vi kommer gerne uforpligtende for ud i din virksomhed, hvor vi sammen kan gennemgå opgaven.

JLM teknik har i dag 25 medarbejdere, fordelt på vores hovedafdeling i Hobro samt vores afdeling i Greve på Sjælland. Fra disse to afdelinger sikrer vores team af servicemontører at vi kan rykke hurtigt ud med en landsdækkende og kompetent service.

Medarbejdere

Bogholderi? Salg? Lager? Find den rette kontaktperson her.

Landsdækkende service

Trænger dit løfteudstyr til et tjek? Vi har velassorterede servicebiler, som kører ud til alle dele af Danmark og vi kan reparere dit løfteudstyr på stedet.