JLM_teknik_logo

Svingkraner

JLM teknik er dansk kranproducent med hovedbase i Hobro. Siden grundlæggelsen i 1997 har JLM teknik positioneret sig som en førende kranleverandør på markedet med over 3000 montager af vores aluminiumskraner.

Inden for JLM tekniks egenproducerede linje af vægsvingkraner og søjlesvingkraner har vi både standardløsninger, men vi adapterer også gerne den enkelte løsning efter kundens ønsker og tilpasser efter logistik og pladsforhold på lokationen for den enkelte kranløsning.

Hos JLM teknik får du op til fem års garanti på vores kranløsninger. Ønsker du et indblik i hvordan en svingkran kan optimere arbejdsgangene for din virksomhed, er du velkommen i vores showroom i Erhvervsparken 2 i Hobro, hvor vi demonstrerer og beskriver vores egenproducerede kransystemer for dig.

Vi aflægger også gerne et besøg hos din virksomhed, så vi sammen kan gennemgå dine ønsker og behov med hensyn til en svingkran.

Svingkraner:

JLM teknik har eget program af væg- og søjlesvingkraner med aluminiums udlæggerarm op til 320 kg.

Vi har desuden mulighed for at levere knækarme efter behov.

Har du ønsker om større svingkraner, så kontakt JLM teknik – vi har løsningen til dig. 

Se vores udvalg af svingkraner

 • Søjlesvingkran_201
  Søjlesvingkran 2m Aluminiums udlæggerarm 125kg.
  Søjlesvingkran 2m Aluminiums udlæggerarm 125kg. Drejeled, løbekat og kablevogne er med kuglelejer. Kranen leveres i RAL 5010. Kan leveres i Anden farve mod tillæg. Se datablad....
  Forhør om pris Bestil
 • Søjlesvingkran_201
  Søjlesvingkran 5m Aluminiums udlæggerarm 160kg.
  Søjlesvingkran 5 m Aluminiums udlæggerarm 160 kg. Drejeled, løbekat og kablevogne er med kuglelejer. Kranen leveres i RAL 5010. Kan leveres i Anden farve mod tillæg. Se datablad....
  Forhør om pris Bestil
 • Søjlesvingkran_201
  Søjlesvingkran 4m Aluminiums udlæggerarm 250kg.
  Søjlesvingkran 4m Aluminiums udlæggerarm 250kg. Drejeled, løbekat og kablevogne er med kuglelejer. Kranen leveres i RAL 5010. Kan leveres i Anden farve mod tillæg. Se datablad i højre side ...
  Forhør om pris Bestil
 • Søjlesvingkran_201
  Søjlesvingkran 3m Aluminiums udlæggerarm 320kg.
  Søjlesvingkran 3 m Aluminiums udlæggerarm 320 kg. Drejeled, løbekat og kabelvogne er med kuglelejer. Kranen leveres i RAL 5010. Kan leveres i anden farve mod betaling af tillæg. Se datablad ...
  Forhør om pris Bestil

Eksempler på løsninger

Hvad er en svingkran?

Fælles for krantypen ”svingkran” er at kranen kan dreje eller, som navnet indikerer, svinge omkring kranens lodrette akse. I de fleste tilfælde er en svingkran fastmonteret på enten en væg eller en søjle, men krantypen findes også i flytbare varianter. En svingkran anvendes primært ved produktionsenheder i industrien. I og med at en svingkran monteres på f.eks. væg, spær eller sølje i virksomheden, optager kranen ingen gulvplads, men opererer nemt og fleksibelt i en god radius.  

Vægsvingkraner

Står du med et behov for en vægsvingkran, der er tilpasset nøjagtigt til din virksomhed, så hører vi gerne fra dig om dine behov. Et af de smarte træk ved en vægsvingkran er, at denne krantype ikke optager gulvplads, da den monteres direkte på bygningens eksisterende spær eller søljer. JLM teknik tilpasser din vægsvingkransløsning, så kranen opererer optimalt i alle henseender, og nemt opfylder de løfteopgaver, som du ønsker at kranen skal håndtere. Har du brug for et fuldt gulvareal i din produktion, er en vægsvingkran det oplagte valg pga. pladsbesparelsen. I mange tilfælde vil en vægsvingkran også være en billigere kranløsning end en søjlesvingkran. Den typiske løftekapacitet for en vægsvingkran er op til 1 ton og ved montage på en bygningssøjle vil svingområdet ligge på omkring 180°.  

Søjlesvingkraner

JLM teknik forhandler elleve standard søjlesvingkraner med forskellig længde på aluminiums udlæggerarm og løftekapacitet op til 320 kg. Modsat en vægsvingkran, så vil en søjlesvingkran optage gulvplads i og med at den monteres på gulvet i produktionshallen. Hvis ikke gulvet er solidt nok, skal der som regel støbes et nyt grundfundament til søjlesvingkranen inden den monteres. En søjlesvingkran er praktisk og fleksibel med et godt udlæg, der sikrer at du nemt kan flytte tunge materialer, og ligeledes får et stort svingområde og stærk løftekapacitet. Snævre arbejdsområder behøver ikke være en hindring, når der skal monteres en søjlesvingkran. Søjlesvingkraner er nemme at tilpasse efter de enkelte pladsområder på arbejdspladsen, også på steder med snævre passager. På områder med begrænset plads, er det selvsagt en populær og meget anvendt krantype.  

JLM teknik - din kranspecialist

JLM teknik sikrer din virksomhed en kvalitetskran, der vil lette arbejdsgangen på mange fronter. Uanset om dit behov er en gulvmonteret søjlesvingkran eller en vægsvingkran monteret på spær eller væg, så er vi klar med en stærk løsning, der imødeser kravene og forventningerne for netop din virksomhed.

Udover hovedkontoret i Hobro, har JLM teknik også en afdeling i Greve på Sjælland. På den måde er vi altid lige i nærheden, når dit løfteudstyr har brug for service eller der skulle opstå et akut problem med din svingkran.  

Skal vi give dig et tilbud på en kranløsning? Ved at udfylde vores kranformular modtager du et skræddersyet tilbud på din kranløsning. Udfyld formularen her.

Får du monteret en svingkran af JLM teknik, garanterer vi at alle lovpligtige forhold vedrørende montage og opstilling er overholdt. Vi har et stærkt serviceteam, der er klar til at hjælpe dig i forhold til overholdelse af lovpligtige årlige serviceeftersyn af dit hejse- og løfteudstyr samt det mere omfattende og gennemgribende eftersyn, der skal foretages hvert 10. år. Læs Arbejdstilsynets vejledning for Anvendelse af hejse-, løfte- og transportredskaber.

Skal din virksomhed bruge en ny kran?

Vi har gjort det lettere for dig, at få et tilbud på en kran: Når du har udfyldt formularen, så kontakter vi dig med et skræddersyet tilbud.

kranformular_popup_jlm_teknik