JLM_teknik_logo
Søg
Close this search box.

Containertømmer

Derfor skal du vælge JLM

JLM teknik har gennem årene opnået meget stor erfaring med håndtering af glas, og er vel nok markedets stærkeste leverandør på dette område.

Eksempler på løft

Containertømmer udviklet i samarbejde med vores kunder

En containertømmer er en mobil vakuumløfter, som vi har udviklet til kunder, der har brug for maskinel hjælp til at tømme containere for papkasser, sække og andre typer tungt indhold.

Det kan være vanskeligt at komme til at tømme en container, fordi du ikke har ret meget plads at arbejde på. JLM tekniks containertømmer er udviklet i tæt samarbejde med vores kunder, og du er derfor sikret en løsning, der imødekommer behovene på din arbejdsplads. Med en containertømmer fra JLM teknik undgår dine medarbejdere overbelastende arbejdsstillinger og unødigt tidsforbrug.

Selvom vores containertømmer er udviklet til at kunne manøvrere rundt inde i containeren, kan du også benytte den udenfor. Brug eventuelt containertømmeren til at flytte emner fra én palle til en anden, efter at du har tømt containeren.

containerloeft

Skal din virksomhed bruge en ny kran?

Vi har gjort det lettere for dig, at få et tilbud på en kran: Når du har udfyldt formularen, så kontakter vi dig med et skræddersyet tilbud.

kranformular_popup_jlm_teknik