Flytbare vakuum løfter

Mobile vakuumløftere til forskellige løfteopgaver

Valg af flytbare vakuum løftere.

På baggrund af den høje efterspørgsel på flytbare vakuum løftere, har JLM teknik produceret tre modeller til forskellige arbejdsopgaver. De tre flytbare vakuum løftere har det tilfælles, at der kan monteres JLM tekniks egne vakuumsugere, så jeres løfteopgaver bliver forbedret – Desuden er de alle tre dansk produceret.

Indtil videre har JLM teknik udviklet 3 modeller, som i grovetræk er: 

Flytbar vakuumløfter “Empty”: Denne flytbare vakuumløfter er en kvalitetskran, som er meget behjælpelig når der skal tømmes containere. Den har en løfteevne op til 40 kg, og har 360° fri rotation.

JLM flytbar vakuumkran: Denne flytbare vakuumkran er en minikran, som er behjælpelig til opgaver hvor der kræves fleksibilitet, i forhold til løft. Den har en løfteevne op til 25kg og kan nemt justeres i højden. 

JLM klinkeløfter: Denne flytbare klinkeløfter er en brugervenlig minikran, som kan bruges til lægning af klinker og fliser. Den kan løfte klinker – både vandret og lodret. Kranen kan flyttes uden brug af maskiner og har en løfteevne op til 35 kg. 

Vi hjælper dig i den rigtige retning.

En vakuumløfter er suveræn til løft af sække, papkasser, træplader, plastkasser, ja, de fleste type af produkter. Der hvor vakuumløfteren slår alle andre produkter, er ved løft af porøse materialer, eller med andre ord, hvor man suger igennem materialet. Det kan f.eks. være papkasser, træplader og beton. Skulle uheldet være ude og energitilførslen bliver afbrudt, og der hænger et emne i sugekoppen, vil løfteslangen langsomt og sikkert sænke emnet ned mod et underlag, og først herefter vil sugekoppen slippe emnet. Din sikkerhed for, at du ikke kommer til skade og at emnet ikke beskadiges.

En vakuumløfter er noget af det mest sikre at løfte med. Den er konstrueret til, at hvis emnet er for tungt kan den ikke løfte det op. Med en vakuumløfter oplever du at emnet bliver “vægtløst”, og det er legende let at løfte og flytte rundt med forskellige emner.  

Vakuumløfteren har også den fordel, at det er operatøren der bestemmer hastigheden på løftet. Hos JLM teknik har vi vakuumløftere, der kan anvendes hvor der ønskes højfrekvens i løftet, men vi har også vakuumløftere hvor der kræves præcision og omhyggelighed. Vi hjælper dig sikkert igennem til valg af den rigtige løsning.

Til vores vakuumløftere, er der et meget omfattende program af tilbehør og konfigurationsmuligheder der gør, at man ikke begrænses, og er det ikke nok, har JLM teknik muligheden for i vores udviklingsafdeling, at tilpasse en løsning specielt til jer.

Har du aldrig prøvet at arbejde med en vakuumløfter eller er du i tvivl, om vi kan løfte dit produkt, så er du meget velkommen til at besøge vores showroom, hvor alle vores vakuumløftere står klar. Her kan vi i sikre omgivelser, teste og gøre dig tryg i brugen af vakuumløfter. Det er også din sikkerhed for valg af den rigtige løsning til netop dit behov.

Skal din virksomhed bruge en ny kran?

Vi har gjort det lettere for dig, at få et tilbud på en kran: Når du har udfyldt formularen, så kontakter vi dig med et skræddersyet tilbud.

kranformular_popup_jlm_teknik