JLM_teknik_logo
Søg
Close this search box.

Vakuumløfter

Vakuumløfter har gennem tiden haft mange navne: Slangeløfter, snabelløfter, støvsugerløfter er bare nogle af dem. Princippet i en vakuumløfter går i sin enkelthed ud på, at der hæves og sænkes ved at regulere undertrykket i slangen, samtidig med den fastholder emnet med vakuum/sugekop. Ved den rigtige dimensionering, er vakuumløfteren noget af det mest sikre og smidige at løfte med. Det er her JLM teknik gør en forskel i markedet, hvor vi er førende med rådgivning og valg af løsning. Din tryghed ved brug af vakuumløfter, er meget afgørende for os!

JLM teknik_Vakuumløfter_illustration

Vakuumløfter

REDline: Alpha, My og Tau, containertømmer og flytbare vakuum løftere

Derfor skal du vælge en vakuumløfter fra JLM teknik.

En vakuumløfter er suveræn til løft af sække, papkasser, træplader, plastkasser, ja, de fleste type af produkter. Der hvor vakuumløfteren slår alle andre produkter, er ved løft af porøse materialer, eller med andre ord, hvor man suger igennem materialet. Det kan f.eks. være papkasser, træplader og beton. Skulle uheldet være ude og energitilførslen bliver afbrudt og der hænger et emne i sugekoppen, vil løfteslangen langsomt og sikkert sænke emnet ned mod et underlag, og først herefter vil sugekoppen slippe emnet. Din sikkerhed for, at du ikke kommer til skade og at emnet ikke beskadiges.


En vakuumløfter er noget af det mest sikre at løfte med. Den er konstrueret til, at hvis emnet er for tungt kan den ikke løfte det op.


Vakuumløfteren har også den fordel, at det er operatøren der bestemmer hastigheden på løftet. Hos JLM teknik har vi vakuumløftere der kan anvendes hvor der ønskes højfrekvens i løftet, men vi har også vakuumløftere hvor der kræves præcision og omhyggelighed. Vi hjælper dig sikkert igennem til valg af den rigtige løsning.


Til vores vakuumløftere, er der et meget omfattende program af tilbehør og konfigurationsmuligheder der gør, at man ikke begrænses, og er det ikke nok, har JLM teknik muligheden for i egen udviklingsafdeling, at tilpasse en løsning specielt til jer.


Har du aldrig prøvet at arbejde med en vakuumløfter eller er du i tvivl, om vi kan løfte dit produkt, så er du meget velkommen til at besøge vores showroom, hvor alle vores vakuumløftere står klar. Her kan vi i sikre omgivelser teste og gøre dig tryg i brugen af vakuumløfter. Det er også din sikkerhed for valg af den rigtige løsning til netop dit behov!

Skal din virksomhed bruge en ny kran?

Vi har gjort det lettere for dig, at få et tilbud på en kran: Når du har udfyldt formularen, så kontakter vi dig med et skræddersyet tilbud.

kranformular_popup_jlm_teknik