JLM_teknik_logo
Søg
Close this search box.
Vi holder ferielukket i uge 30. Ved akutte opgaver, kontakt service: 23 33 43 52

Ny distributør af GIS produkter i Danmark

GIS og jlm teknik

JLM Teknik ApS er pr. 1 juli blevet den danske distributør af produkter fra GIS, der producerer elektriske kædetaljer, skinnesystemer og andre løfteløsninger.

GIS produkterne er blevet solgt gennem mange år i Danmark og er nok mest kendt for deres elektriske taljer EM/GCH-modeller og de nuværende GP/GPM-modeller.

GIS er ikke ukendt for JLM Teknik, da vi i mere end 20 år har serviceret og solgt GIS taljer i forbindelse med vores projekter.

Vi ser frem til fortsat at kunne servicere vores eksisterende kunder med både reservedele og nye produkter fra GIS, og samtidig glæder vi os til, at kunne tilbyde nye kunder samme muligheder for køb af reservedele eller nye produkter.

Hos JLM Teknik er vi stolte af at GIS, et schweizisk kvalitetsprodukt, har valgt netop os som deres distributør i Danmark og vi mener, at produkterne komplimenterer vores øvrige produktlinjer indenfor løfte-og håndteringsudstyr rigtig godt.

Udover produktion af kraner og løfteudstyr, har JLM Teknik 8 serviceteknikere der dækker hele Danmark. Vores servicetekniker laver service og det lovpligtige eftersyn på kraner og løfteudstyr. Desuden har vi lager i Hobro og Greve.

Har du brug for reservedele eller nye produkter fra GIS, er du meget velkommen til at kontakte Rene Andersen på tlf.: 4023 0995 eller send en mail til lager@jlmteknik.dk

Har du lyst til at se mere om vores produktprogram, kan du finde det på www.jlmteknik.dk. Her finder du kraner og løfte-håndteringsudstyr til enhver opgave.

Skal din virksomhed bruge en ny kran?

Vi har gjort det lettere for dig, at få et tilbud på en kran: Når du har udfyldt formularen, så kontakter vi dig med et skræddersyet tilbud.

kranformular_popup_jlm_teknik