JLM_teknik_logo
Søg
Close this search box.

Eazi Lifter

5.000,00 kr.

Beskrivelse

Eazi Lifter – Mini kran i kuffert.

Eazi Lifter vindueskranen gør det muligt for én mand at løfte vinduer fra jorden og op til 3. sals højde. Eazi Lifter gør det muligt at holde vinduespartierne på plads under installationen. Med Eazi Lifter slipper du for at slæbe tunge vinduer op ad trapper, over forhindringer eller gennem hjemmet. Eazi Lifter leveres komplet med forlængerrør og beslag, der gør det muligt at bruge vinduesløfteren i stort set alle vinduesåbninger, vinkelpladeadapter, to styrestropper til udvendig håndtering fra jorden og kædemontering med klemmer til to vakuumsugekopper. Maksimal belastningskapacitet er 100 kg ved brug af to 228,6 mm (9 “) eller større vakuumsugekopper (sælges separat). Maksimal løftehøjde er 8,2 m.

Data:

  • Løftekapacitet 100 kg
  • Egenvægt 32 kg
  • Størrelse 152 – 262cm

 

 

Ikke på lager

Beskrivelse

Eazi Lifter - Mini kran i kuffert. Eazi Lifter vindueskranen gør det muligt for én mand at løfte vinduer fra jorden og op til 3. sals højde. Eazi Lifter gør det muligt at holde vinduespartierne på plads under installationen. Med Eazi Lifter slipper du for at slæbe tunge vinduer op ad trapper, over forhindringer eller gennem hjemmet. Eazi Lifter leveres komplet med forlængerrør og beslag, der gør det muligt at bruge vinduesløfteren i stort set alle vinduesåbninger, vinkelpladeadapter, to styrestropper til udvendig håndtering fra jorden og kædemontering med klemmer til to vakuumsugekopper. Maksimal belastningskapacitet er 100 kg ved brug af to 228,6 mm (9 ") eller større vakuumsugekopper (sælges separat). Maksimal løftehøjde er 8,2 m. Data:
  • Løftekapacitet 100 kg
  • Egenvægt 32 kg
  • Størrelse 152 - 262cm
   

Relaterede varer

Skal din virksomhed bruge en ny kran?

Vi har gjort det lettere for dig, at få et tilbud på en kran: Når du har udfyldt formularen, så kontakter vi dig med et skræddersyet tilbud.

kranformular_popup_jlm_teknik