JLM_teknik_logo
Søg
Close this search box.
Vi holder ferielukket i uge 30. Ved akutte opgaver, kontakt service: 23 33 43 52

JLM teknik afsender stor kundeordre af egenudviklede containertømmere

Hos JLM teknik har vi kundens ønsker og behov i fokus, når vi leverer egen- og specialudviklede løsninger.

Den mobile Thor containertømmer er udviklet af JLM teknik, og fungerer som en mobil vakuumløftertype. Løsningen tilbydes til virksomheder, der har behov for ekstra effektivitet og hjælp til tømning af containere for bl.a. tunge vareleverancer.

At vi skræddersyer og tilpasser en containertømmerløsning direkte til behovene og pladsforholdene på din arbejdsplads, er eksemplificeret i nedenstående case.

Hos JLM teknik har vi nemlig linet en stor leverance af mobile containertømmere op til levering hos kunde.

JLM_teknik_Thor_containertømmer

Kunden kontaktede JLM teknik med henblik på at få løst nogle problemer, der var opstået i forbindelse med at flere medarbejdere var ved at være slidte, og ikke magtede de mange løft mere. Kunden havde dog afprøvet forskellige modeller og løsningsmuligheder, bl.a. med vikarer, men disse forsøg på at aflaste medarbejderne viste sig ikke at være holdbare i længden.

Efter den indledende dialog blev der aftalt et møde hos kunden hvor opgaven blev afstemt, og der blev udarbejdet forslag som blev gennemgået. Herefter var en kundedelegation med ude og opleve en lignende løsning, som JLM teknik tidligere havde udviklet for en anden virksomhed.

Med få tilpasninger blev det en realitet og JLM indgik en aftale med kunden, og har nu leveret flere komplette løsninger til kunden. Disse løsninger betyder bl.a. at operatørerne kan tømme flere containere på én gang. Samtidig er problematikken med slidte medarbejdere og arbejdsskader relateret til løft ikke længere en problemstilling for virksomheden.

JLM_teknik_Thor_containertømmer

JLM tekniks mobile Thor containertømmer er designet, så operatøren kan stå inde i containeren og manøvrere de elementer, der skal løftes. Fra containeren kan papkasser og andre elementer via den specialudviklede vakuumslangeløfter løftes ned på det eldrevne transportbånd. Herfra kan papkasserne fragtes ud til operatører, der med vakuumslangeløfter løfter papkasserne videre ned på paller i forskellige sorteringer. Dermed er JLM tekniks mobile containertømmer ideel til anvendelse både inde i selve containeren og udenfor, når elementer f.eks. skal flyttes fra eller til paller eller placeres på lagerhylder.

Udover at spare tid, slipper du også for arbejdsstillinger, der overbelaster kroppen.

Klik her for at se flere flybare løsninger. 

Vil du vide mere om JLM tekniks Thor containertømmer eller en af vores andre løsninger? Kontakt Jan Andersen på tlf. 23725133 eller mail ja@jlmteknik.dk.

Skal din virksomhed bruge en ny kran?

Vi har gjort det lettere for dig, at få et tilbud på en kran: Når du har udfyldt formularen, så kontakter vi dig med et skræddersyet tilbud.

kranformular_popup_jlm_teknik